Lifestyle este un imprint al Grupului editorial TREI.

Editura Lifestyle a luat naștere în 2009 și propune o diversitate de cărți despre modul în care îți poți organiza timpul liber și viața practică. Toți vrem să ne definim un stil propriu de viață, cât mai plăcut, eficient și fermecător. Lifestyle te ajută să-ți găsești acest stil, fie că este vorba despre ce alegi să mănânci sau să bei, despre cum vrei să arăți, despre cum ți-ar plăcea să-ți petreci vacanțele sau să-ți amenajezi interiorul.

Gastronomie, hobby, modă, turism, frumusețe, sănătate – iată teme actuale de interes ale fiecăruia dintre noi, pe care le poți regăsi în cărțile publicate de Editura Lifestyle. Combinând gusturile clasice și trendurile momentului, poți alege o viață plină de rafinament și bunăstare cotidiană!

Cele două colecţii ale Editurii Lifestyle sunt:

Citeşte sănătos

Într-o lume în care descoperirile din domeniul medical – uneori contradictorii – se succed cu o repeziciune năucitoare, toţi cei interesaţi de propria sănătate au nevoie de un ghid. Şi chiar asta îşi propune să fie noua colecţie a editurii Lifestyle, un mijloc de orientare şi de alegere a celor mai adecvate soluţii pentru problemele legate de sănătate, un ghid pentru toţi cei care vor să trăiască mai mult şi mai bine. Tratamente pentru boli considerate incurabile, soluţii pentru cei care doresc să scape de kilogramele în plus, lucrări informative legate de numeroasele aplicaţii ale medicinei alternative, informaţii de ultimă oră cu privire la folosirea judicioasă a suplimentelor nutritive naturale – sunt doar câteva dintre subiectele abordate în cărţile colecţiei Citeşte sănătos, cu care venim în întâmpinarea dorinţei de informare a cititorilor noştri.

Trebuie să ştii

Informații, date, ipoteze, teorii, supoziții, aberații, mistificări… trăim vremuri în care suntem asaltați pe toate căile de comunicare de toate acestea și de multe altele. Cum să ne descurcăm în acest hățiș informațional care se amplifică de la o zi la alta? Avem nevoie de repere, de instrumente de orientare și de filtrare a lucrurilor cu adevărat utile și necesare. Și tocmai asta își propune să fie colecția „Trebuie să știi", abordând subiecte dintre cele mai variate, de la civilizațiile dispărute, la viitorul lui Dumnezeu, de la puterea chakrelor, la cunoașterea ezoterică a lumii, de la experiențele în pragul morții la puterea tămăduitoare a rugăciunilor, alături de alte subiecte interesante, controversate și fascinante. Și toate acestea pentru că tu, cititorule, trebuie să știi!

Înapoi la pagina principală

Produs adăugat cu succes în coș

X
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE FINALIZEAZĂ COMANDA