Stil de viață
< Stil de viață
Codul eroului
Citește sample

Codul eroului

Autor: William H. McRaven

Nr. de pagini: 128

ISBN: 978-606-789-270-3


Formate disponibile:

 

35.00 RON 29.75 RON

Titlul original: The Hero Code: Lessons Learned from Lives Well Lived
Limba originală: engleză
Traducere de: George Chiriță
Anul apariţiei: 2021

Format: 130 x 200 mm, paperback


Lecții învățate din vieți trăite cu folos

Bestseller New York Times

Codul eroului este omagiul vibrant pe care amiralul McRaven îl aduce eroilor reali, de zi cu zi, pe care i-a întâlnit de-a lungul anilor, de pe câmpul de luptă până la spitale și campusuri universitare, care contribuie la salvarea lumii.
În copilăria sa petrecută în Texas, Bill McRaven visa să fie supererou. Își dorea să-și pună pe spate o pelerină și să-și folosească superputerile pentru a salva Pământul de distrugere. Dar acel băiețel a crescut și a început să călătorească prin lume, întâlnind eroi peste tot – și niciunul dintre ei nu avea superputeri. Niciunul nu purta pelerină sau glugă. Dar cu toții aveau calități care le dădeau puterea să-i ajute pe alții, să facă lucruri importante, să salveze lumea: curaj – atât fizic, cât și moral; spirit de sacrificiu, simțul datoriei, integritate, capacitatea de a ierta.
Codul eroului nu este un cifru, un puzzle sau un mesaj secret care trebuie descifrat. Este un cod de conduită, alcătuit din lecții despre virtuțile ce pot deveni temelia caracterului nostru pe măsură ce ne construim o viață demnă de onoare și respect.

"Autorul reușește să demonstreze faptul că, pentru a se comporta excepțional, oamenii nu trebuie să se afle în circumstanțe excepționale. O carte profundă și însuflețitoare." - Kirkus Reviews

„Această carte este despre eroi și despre virtuțile lor… Pentru unii, să trăiască conform Codului eroului este ceva firesc. Dar cei mai mulți dintre noi trebuie să învățăm cum să scoatem la lumină aceste calități. Trebuie să le identificăm în viețile altora și să încercăm să le oglindim în noi înșine." - William H. McRaven


William H. McRaven (amiral în rezervă al Forțelor Navale ale SUA) este autorul cărților Fă-ți patul și Povești de pe mare, ambele bestselleruri New York Times. În cei 37 de ani de carieră în cadrul trupelor SEAL, a deținut funcții de comandă la toate nivelurile. În calitate de amiral, ultima lui însărcinare a fost aceea de comandant al tuturor forțelor pentru operațiuni speciale ale SUA. După retragerea din Forțele Navale, a fost rectorul Universității Texas System între anii 2015 – 2018. În prezent, locuiește în Austin (Texas) împreună cu soția sa, Georgeann.

   
   
Închide preview
Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării presupune că eşti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Află detalii.
Am înţeles

Produs adăugat cu succes în coș

X
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE FINALIZEAZĂ COMANDA