Self Help
< Self Help
Codul pentru o minte extraordinară

Codul pentru o minte extraordinară

Autor: Vishen Lakhiani

Nr. de pagini: 360

ISBN: 978-606-789-187-4


Produsul nu este disponibil momentan

Titlul original: The Code of the Extraordinary Mind: 10 Unconventional Laws to Redefine Your Life and Succeed On Your Own Terms
Limba originală: engleză
Traducere de: Constantin Dumitru-Palcus
Anul apariţiei: 2017

Format: 130 x 200 mm, paperback


10 legi neconvenționale pentru a-ți redefini viața și a avea succes în condițiile impuse de tine

Bestseller New York Times și USA Today

Nu e doar o carte, ci o mișcare


Ce ai face dacă ai afla că tot ceea ce credem că știm despre modul în care funcționează lumea – ideile noastre privind dragostea, educația, spiritualitatea, munca și fericirea – se bazează pe Exreguli (reguli expirate), transmise din generație în generație, cu valabilitatea expirată de mult?

Combinând gândirea computațională, teoria integrală, spiritualitatea modernă, biologia evoluționistă și umorul, autorul oferă un cadru revoluționar în 10 puncte pentru a înțelege și îmbunătăți eul uman. Vei învăța cum să influențezi realitatea, cum să aplici modele unice ca ingineria conștiinței care să te ajute să înveți și să te dezvolți cu viteze nebănuite. Vei învăța să lași o amprentă pozitivă în univers și să-ți descoperi chemarea.

Cadrul propus are la bază experiențele personale ale lui Lakhiani, cele 5 milioane de oameni la care a ajuns prin intermediul Mindvalley și 200 de ore de interviuri cu minți excepționale, printre care Elon Musk, Richard Branson, Ken Wilber, Arianna Huffington, Michael Beckwith, și alți lideri legendari.

Vishen Lakhiani este una dintre cele mai influente personalități din domeniul dezvoltării personale. Este fondator și CEO al Mindvalley, o companie cu 200 de angajați, specializată în proiectarea experiențelor educaționale, crearea de platforme digitale și aplicații care asigură funcționarea academiilor online de dezvoltare personală, mindfulness, productivitate și altele. Misiunea lui Vishen este să revoluționeze sistemul educațional global creând noi modele de sporire a potențialului pentru oamenii de pretutindeni.

   
Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării presupune că eşti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Află detalii.
Am înţeles

Produs adăugat cu succes în coș

X
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE FINALIZEAZĂ COMANDA