Cărţi la 10 lei
< Cărţi la 10 lei
Neurofitness
Citește sample

Neurofitness

Autor: Rahul Jandial

Nr. de pagini: 288

ISBN: 978-606-789-198-0


Formate disponibile:

 

Produsul nu este disponibil momentan

Titlul original: Neurofitness: A Brain Surgeon’s Secrets to Boost Performance and Unleash Creativity
Limba originală: engleză
Traducere de: Cristian Cîmpeanu
Anul apariţiei: 2020

Format: 130 x 200 mm, paperback




"Vrei să fii mai fericit, să te simţi mai tânăr şi să ţii demenţa la distanţă? Atunci încearcă exerciţiile simple ale lui Rahul Jandial pentru antrenarea celulelor tale cenuşii!" - Mail Online

Dr. Rahul Jandial se află mereu în avangarda neuroştiinţelor, iar cartea de faţă condensează vasta lui experienţă de chirurg şi cercetător, oferind publicului larg o imagine de ansamblu asupra funcţionării creierului şi asupra modului în care îi putem îmbunătăţi activitatea.

Dr. Jandial te ajută să dobândeşti succesul la muncă şi la şcoală, să faci faţă mai uşor stresului, să-ţi îmbunătăţeşti memoria, să-ţi controlezi emoţiile, să-ţi diminuezi durerea, să menţii o alimentaţie sănătoasă, să-ţi descătuşezi creativitatea şi să creşti copii mai deştepţi.
Îmbinând recomandările pe care le dă pacienţilor săi, cele mai recente descoperiri ştiinţifice şi obiceiurile oamenilor de succes, Dr. Jandial îţi oferă sfaturi şi exerciţii pentru o funcţionare optimă a creierului tău şi pentru o viaţă mai sănătoasă, mai productivă şi mai fericită.

Rahul Jandial, MD, PhD, este neurochirurg şi neurocercetător. Conduce o echipă de specialişti în neuroştiinţe de la Laboratorul Jandial din City of Hope, un centru de cercetare și tratare a cancerului din sudul Californiei. Profesor asociat în cadrul Departamentului de Neurochirurgie de la City of Hope, Dr. Jandial face intervenţii chirurgicale în spitale de pediatrie aflate în zone defavorizate din America Centrală, America de Sud şi Europa de Est, prin intermediul Asociaţiei Internaţionale de Neurochirurgie Pediatrică (INCA), o organizaţie nonprofit pe care a înfiinţat-o în 2003. Este autorul a zece cărţi academice şi a peste 100 de articole publicate în reviste de specialitate. În prezent, locuieşte la Los Angeles.

   
Închide preview
Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării presupune că eşti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Află detalii.
Am înţeles

Produs adăugat cu succes în coș

X
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE FINALIZEAZĂ COMANDA