Self Help
< Self Help
Crede
Citește sample

Crede

Autor: Jamie Kern Lima

Nr. de pagini: 352

ISBN: 978-606-789-303-8


Formate disponibile:

 

49.00 RON 32.83 RON

Titlul original: Believe IT: How to Go from Underestimated to Unstoppable
Limba originală: engleză
Traducere de: Alexandra Hânsa
Anul apariţiei: 2022
Format: 130 x 200 mm, paperback cu clape


BESTSELLER WALL STREET JOURNAL • NEW YORK TIMES • USA TODAY

Cum să ajungi de la a fi subestimată la a fi de nestăvilit

În Crede, Jamie Kern Lima împărtășește povestea adevărată a unei foste chelnerițe care a reușit să transforme o idee neconvențională într-un succes senzațional la nivel mondial, a vândut apoi compania cu peste un miliard de dolari și a devenit prima femeie director executiv al unei mărci, în istoria de peste 100 de ani a concernului L’Oréal.
Cu onestitate, Jamie Kern Lima ne dezvăluie cum a învățat să creadă în sine și își invită cititorii într-o călătorie printre povești profund personale despre suferință și reziliență. Într-un stil fascinant, care combină vulnerabilitatea cu o anumită căldură pragmatică, Crede îți ajunge la suflet și îți spune că și tu ai tot ce îți trebuie pentru a crede în tine, pentru a te cunoaște mai bine și a avea succes.

Citind această carte vei descoperi cum:
- să învingi îndoiala de sine;
- să capeți curajul de a-ți asuma riscuri și să devii mai puternică;
- să-ți asculți intuiția și să ai încredere în ea;
- să scapi de teama de a greși și de sentimentul de nesiguranță;
- să faci față refuzurilor, detractorilor și „fetelor rele";
- să-ți crești încrederea în sine;
- să încep să-ți realizezi visul (și să continui!);
Și multe altele.

Dacă te-ai îndoit vreodată de tine sau te-ai simțit subestimată, această carte te va inspira să capeți o nouă formă de încredere în tine și în visurile tale. Te va învăța să depășești toate obstacolele care te-au blocat și să devii acea persoană care EȘTI MENITĂ SĂ FII!

„O carte care te face mai puternică și îți umple sufletul... Jamie îți aduce aminte de puterea și reziliența ta interioară! O carte fenomenală, scrisă de o femeie fenomenală!" — Robin Roberts, Good Morning America

„Crede te ajută să reduci glasul criticului tău interior ca să te poți conecta cu vocea ta autentică." — Jay Shetty, autorul cărții Gândește ca un călugăr, creator de clipuri video cu mai mult de 5 miliarde de vizualizări

„Crede este o poveste de viață adevărată, care îți va da CURAJUL să crezi în visurile tale și îți va oferi harta pentru ÎNDEPLINIREA lor! Cumpără această carte! Meriți să o citești — Mel Robbins, speaker și autoarea cărților Regula de 5 secunde și The High 5 Habit

Jamie Kern Lima este fondatoarea IT Cosmetics, o companie care a pornit din livingul casei sale și a devenit unul dintre cele mai mari branduri de cosmetice din Statele Unite. Compania a fost achiziționată ulterior de L’Oréal, iar Jamie Kern Lima a fost inclusă pe lista America’s Richest Self-Made Women a publicației Forbes. Ea este investitor, speaker și un lider de opinie preocupat de îmbunătățirea condiției femeilor. Este implicată și în activități filantropice, donând 40 de milioane de dolari în produse și fonduri pentru a ajuta femeile să facă față luptei cu cancerul. Toate drepturile de autor din vânzarea acestei cărți sunt donate organizațiilor caritabile Feeding America și Together Rising. Jamie Kern Lima este căsătorită și are doi copii.

   
   
Închide preview
Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării presupune că eşti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Află detalii.
Am înţeles

Produs adăugat cu succes în coș

X
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE FINALIZEAZĂ COMANDA