IMPORTANT: În perioada 30 noiembrie - 4 decembrie 2022 depozitul nostru este închis. Comenzile vor fi procesate din 5 decembrie, în ordinea sosirii. Având în vedere volumul ridicat de comenzi din această perioadă, livrarea poate dura mai mult decât termenul obișnuit, de 3-5 lucrătoare.
Știință
< Știință
Moştenirea. Cum ne schimbă genele viaţa şi viaţa, genele

Moştenirea. Cum ne schimbă genele viaţa şi viaţa, genele

Autor: Dr. Sharon Moalem

Nr. de pagini: 248

ISBN: 978-606-789-004-4


Produsul nu este disponibil momentan

Titlul original: Inheritance: How Our Genes Change Our Lives - and Our Lives Change Our Genes
Limba originală: engleză
Traducere de: Florin Tudose
Consultant ştiinţific: Dr. Andrei N. Dumbrevă
Anul apariţiei: 2016

Format: 130 x 200 mm, paperback


„Dr. Moalem spune povești fascinante astfel încât cititorii să înțeleagă ușor complexitatea științei moderne a geneticii."

Dr. Temple Grandin, autorul cărților The Autistic Brain și Thinking in Pictures

O carte revoluționară, care va transforma ceea ce înțelegem despre noi înșine și despre familiile noastre, dezvăluind că tot ce credeam că știm despre genetică este greșit:

* genele nu sunt fixe;

* trăsăturile pe care le moștenim nu sunt de nemodificat;

* comportamentul nostru poate afecta modul în care genele sunt transmise copiilor noștri.

Am fost învățați că nu prea avem de ales în privința a ceea ce primim sau ceea ce transmitem mai departe, pentru că moștenirea noastră genetică a fost fixată în momentul în care părinții ne-au conceput. Greșit! Genele noastre sunt dinamice, unele se activează, altele se dezactivează, ca răspuns la ceea ce facem, vedem și simțim. Și toate aceste lucruri se pot schimba, ceea ce înseamnă că și noi ne putem schimba. Genetic.

Cartea aceasta este un ghid pentru această schimbare. Nu mai suntem nevoiți să ne mulțumim cu ceea ce ne-a fost dat. Putem să ne scriem singuri istoria!

Dr. Sharon Moalem este medic și cercetător științific renumit, autor al unor bestselleruri New York Times (Survival of the Sickest și How Sex Works). Cercetările și scrierile sale combină medicina, genetica, istoria și biologia pentru a explica în modalități noi și fascinante felul în care funcționează corpul uman. Cărțile lui au fost traduse în peste 30 de limbi.

   

   
Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării presupune că eşti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Află detalii.
Am înţeles

Produs adăugat cu succes în coș

X
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE FINALIZEAZĂ COMANDA