Self Help
< Self Help
Resetează-te!
Citește sample

Resetează-te!

Autor: Dr. Dean Ornish, Anne Ornish

Nr. de pagini: 624

ISBN: 978-606-789-243-7


Formate disponibile:

 

69.00 RON 58.65 RON

Titlul original: UNDO IT!: How Simple Lifestyle Changes Can Reverse Most Chronic Diseases
Limba originală: engleză
Traducere de: Otilia Tudor

Anul apariţiei: 2021

Format: 130 x 200 mm, paperback cu clape


Bestseller Național în SUA

"Dacă vrei să vezi cum va arăta medicina peste zece ani, citește cartea asta azi." - Dr. RITA F. REDBERG, redactor-șef al publicaţiei JAMA Internal Medicine

„Dr. Dean Ornish este un pionier în domeniul revoluționar al medicinei stilului de viață, promovând schimbări care au ca efect prevenția și reversibilitatea – resetarea – bolilor cardiovasculare, diabetului, cancerului de prostată, hipertensiunii, depresiei, obezității, nivelurilor crescute ale colesterolului și a altor afecțiuni cronice. Noua sa teorie este cu adevărat deschizătoare de drumuri și îți poate salva sănătatea și viața." - Dr. KIM A. WILLIAMS, președinte emerit al Colegiului American de Cardiologie

„Dacă am urma programul revoluționar prezentat în această carte genială, care oferă o nouă perspectivă, ne-am putea da seama că majoritatea bolilor cronice și efectele încălzirii globale sunt reversibile și am reuși să eradicăm foametea la nivel planetar. Efectele secundare ale Programului Ornish sunt creșterea nivelului de energie, liniștea interioară și relații intime mai satisfăcătoare." - JAMES CAMERON, regizorul filmelor Avatar și Terminator, și SUZY CAMERON, autoarea cărții The OMD Plan

„Această carte îți va schimba viața. După 40 de ani de cercetare, soții Ornish prezintă esența descoperirilor lor într-o rețetă simplă, bazată pe dovezi științifice, pentru o viață mai lungă și mai sănătoasă. În fiecare zi, oamenii mă întreabă cum își pot activa genele responsabile pentru longevitate ca să inverseze procesul de îmbătrânire și să prevină bolile asociate vârstei. Acum pot recomanda cu încredere: «Citește ReSetează-te!» " - Dr. DAVID A. SINCLAIR, autorul bestsellerului Lifespan: De ce îmbătrânim și cum să nu o mai facem?

Cercetările științifice revoluționare ale dr. Dean Ornish arată că schimbarea stilului de viață poate determina reversibilitatea evoluției celor mai comune și costisitoare boli cronice (cancer, diabet, boli cardiovasculare, obezitate) și chiar a procesului de îmbătrânire.

ReSetează-te! explică de ce schimbările de stil de viață pot învinge așa de multe boli cronice și cât de repede apar beneficiile.
Cu 70 de rețete, planificări pentru mese, sugestii pentru aprovizionarea bucătăriei și pentru ieșirile la restaurant, recomandări de exerciții, sfaturi pentru reducerea stresului și povești de succes, ReSetează-te! le oferă cititorilor noi speranțe și noi opțiuni.

Dr. Dean Ornish este fondatorul și președintele Institutului de Cercetare în Medicină Preventivă, profesor de medicină la Universitatea din California, San Francisco, și autorul a șase cărți, toate bestselleruri naționale.

Anne Ornish este vicepreședintele programului de dezvoltare al Institutului de Cercetare în Medicină Preventivă și creatorul platformei digitale Ornish Lifestyle Medicine. Are peste 25 de ani de instrucție avansată în yoga și meditație.

   
   
Închide preview
Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării presupune că eşti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Află detalii.
Am înţeles

Produs adăugat cu succes în coș

X
CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE FINALIZEAZĂ COMANDA